• Programma Nationale Grasdag

  • Voor de 13de editie van de Nationale Grasdag trekken we richting West-Vlaanderen en zijn we te gast bij graszodenteler David Lannoo in Pittem. We nodigen u als groenprofessional uit om op zijn terreinen kennis te maken met een breed spectrum aan grasveldbenodigdheden, tips & tricks, en expertise in verschillende domeinen.

    De grasdag staat dit keer in het teken van “Klimaatveranderingen en gazon.  Wat nu?  Kwaliteit wordt beloond!” Een zeer actueel thema wat menig tuinaanlegger bezighoudt.  Te droog, te nat, te weinig licht, te koud, … elk gazon heeft met deze weersextremen af te rekenen.  Hoe kunnen wij ons wapenen om ons gazon perfect te houden?  Als organisatie gaan wij proberen om toch een paar antwoorden, nuttige tips& tricks mee te geven, direct in de praktijk omzetbaar.

    Dit jaar is er terug een fyto-opleiding voorzien (3 uur), dit zowel op 4 als op 5 september 2019, en dit telkens in de voormiddag. Beide programma's zijn identiek, u kan dus kiezen welke datum u best past.

  • 1. Schrijf u in voor de Nationale Grasdag
  • 2. Schrijf u in voor de vormingsactiviteit fytolicentie
  • U kunt zich hier inschrijven voor de 3 uur durende vormingsactiviteit fytolicentie (woensdag 4 of donderdag 5 september). Opgelet, beide opleidingen op woensdag of donderdag zijn identiek.