Nationale Grasdag – Editie 2020 geannuleerd wegens coronacrisis

Na overleg met de organiserende partners is de beslissing genomen om de komende editie van de Nationale Grasdag te annuleren. Een nieuwe editie zal voorzien worden in 2021!

Door de huidige lockdown en de aanhoudende Corona-maatregelen van overheidswege zal niemand geneigd zijn om een evenement te bezoeken waar meer dan 1.500 deelnemers aanwezig zijn. De angst voor besmetting met het virus zal nog lang in ieders hoofd blijven hangen en het zal tijd vragen om weer tot een normale situatie komen.

Een zeer spijtige mededeling maar naar ons gevoel de enige juiste beslissing.

Er was een zeer sterk programma voorzien rond het thema “Water, het nieuwe goud” met een grote focus op praktijkdemonstraties maar dit nemen we graag mee naar de volgende editie in het najaar van 2021. We hopen jullie dan ook terug als bezoeker te mogen verwelkomen!

Later meer hierover.

Op dit ogenblik is de gezondheid van iedereen onze primaire bezorgdheid!

Wij wensen jullie namens de organisatie verder het allerbeste toe en hopen jullie gezond en wel op de volgende editie te mogen begroeten!