Nationale Grasdag in Mol – 2 september 2021

Op donderdag 2 september 2021 opent de organisatie van de Nationale Grasdag terug haar deuren voor iedereen die dagelijks professioneel met groenbeheer bezig is.

We zijn te gast bij Zodenteler Franken Agro in Mol.

Water, Het Nieuwe Goud !

Het thema voor dit jaar is actueler dan ooit!

  • Hoe hou ik mijn grasmat mooi ogend groen in tijden van weersextremen?
  • Te droog, te nat, te weinig zonlicht, te koud, …
  • Hoe kunnen we ons hiertegen wapenen?
  • Hoe kunnen wij als tuinaanlegger/groenbeheerder het verschil maken?

Demonstraties

Kom langs en maak kennis met de nieuwste producten en machines voor gazonaanleg, -renovatie en -onderhoud, ontmoet collega’s en vakdeskundigen in verschillende domeinen en neem een berg praktijkgerichte tips & tricks mee naar huis, direct in de praktijk omzetbaar.

Ook dit jaar zijn er heel wat exposanten aanwezig met tientallen demonstraties. In het aanbod vind je alvast een paar primeurs die op de Nationale Grasdag zullen geïntroduceerd worden.

Rondleidingen

Er zijn 2 rondleidingen voorzien waarbij we de nieuwigheden rond gras, bemesting, grondverbetering en gewasbescherming kort toelichten.

De eerste rondleiding is gepland om 9.30 u. (tot 10.30 u.) en de tweede rondleiding gaat door om 13.00 u. (tot 14.00 u.). Je kunt je ter plaatse aanmelden voor deze rondleidingen, mits je ingeschreven bent op voorhand voor de Nationale Grasdag zelf.

Praktijkdemo’s

De hele dag door zijn er op het demoterrein bij alle exposanten praktijkdemo’s gepland onder de noemer gras, water en grond. Ontdek de nieuwste producten en machines voor aanleg, renovatie en onderhoud van gazon, sportvelden en openbaar groen.
Een uitgelezen kans om bij de standhouders toelichting en info te krijgen over alle nieuwigheden op maat van de professionele groenvoorziener.

Ook alle beroepsverenigingen zijn aanwezig om je de nodige info te bezorgen.

We zien er alvast naar uit om je op een COVID-veilige manier te verwelkomen!